Partners

Somfy

Somfy is een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant vanelektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting. Het Somfy hoofdkantoor is gevestigd te Cluses in de Franse Alpen. Wereldwijd zijn ongeveer 5500 mensen werkzaam voor de onderneming. Vanuit de dochtervestiging te Hoofddorp werken dagelijks ca. 60 medewerkers aan de marketing, verkoop en technische ondersteuning voor de Nederlandse markt

somfy logo

Swela

Swela produceert uitsluitend kwaliteitsstoffen! Voor Swela is de zon altijd weer de inspiratiebron om producten technisch verder te verbeteren. Daarvoor gebruikt zij de nieuwste en meest functionele materialen, die nog duurzamer, sterker en onderhoudsvriendelijker zijn. Het Swela zonweringdoek wordt in Duitsland geproduceerd op de modernste weef- en veredelingsmachines op het allerhoogste niveau. Wij bieden 5 jaar garantie op de kwaliteitseigenschappen van Swelacryl- en Swela Sunsilk-doeken.

swela logo

Unilux

Met innovatieve kwaliteitsproducten van het merk Unilux houd u alle vliegende insecten buiten. Een hor zorgt voor een gezonde nachtrust zonder muggen, geen pijnlijke steken van wespen en geen onhygiënische vliegen meer in huis. All-in zonwering is de specialist voor uw rolhorren, plisse hordeurof raamhor.

unilux logo

Dickson

In de loop de jaren zijn de zonweringsdoeken van Dickson een referentie geworden van kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit. Als uniek schild tegen Ultraviolet-straling A en B, biedt een buiten zonwering een optimale bescherming. De buitenzonwering zorgt voor een gedempte en regelmatige belichting van het terras (neutralisatie van belichtingseffecten) en garandeert een stabiele en koele omgevingstemperatuur. Onze zonweringsdoeken hebben een exclusieve nabehandeling die hen weerstand, kleur behoud, bescherming tegen vlekken en een lange levensduur, geven.

dickson logo